Speeltoestellen

Maatwerk speeltoestellen

Kinderland Eemsland speeltoestellen ontwikkelt, produceert, plaatst en onderhoud speeltoestellen voor diverse partijen van scholen tot openbare ruimten. Ons bedrijf is al jaren actief in het plaatsen van speeltoestellen en in korte tijd zijn wij uitgegroeid tot vakspecialist in Nederland. Maatwerk Speeltoestellen plaatsen doen wij voor een groot aantal partijen met zeer gespecialiseerde focus. Zo ontwikkelen en plaatsen wij ook speeltoestellen voor mindervaliden die rolstoel toegankelijk zijn of leveren wij maatwerk mogelijkheden.

Speeltoestellen op maat geschikt voor alle markten

Omdat wij actief zijn in het volledige proces van ontwikkeling tot onderhoud van de speeltoestellen of speeltuinen werken wij samen met diverse partijen die gunstig gebruik maken van onze maatwerk mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat wij onze partners efficiënt kunnen helpen. Bij onderhoud en inspectie zijn wij van te voren al op de hoogte van de situatie waardoor wij ideaal kunnen inspelen op uw benodigdheden. In ons werk assisteren wij diverse partijen zoals attractieparken en gemeenten om de ultieme beleving neer te zetten.

Zo hebben wij diverse concepten uitgewerkt voor:

Toekomstgericht bouwen met Robinia speeltuinen

In ons werk vinden wij het belangrijk mee te denken aan milieu vriendelijke oplossingen. Om deze reden maken wij voornamelijk gebruik van Robinia hout.

Robinia maatwerk speeltoestellen

Robinia hout is hout uit duurzaam beheerde bosgebieden in Duitsland, Oekraïne en Hongarije. Van het hout wordt zoveel mogelijk materiaal gebruikt zodat bij het maken van de speeltuinen weinig wordt weggegooid en de speeltuinen zo natuurlijk mogelijk worden opgezet. Het Robinia hout is daarnaast een duurzaam materiaal zodat er ook op onderhoudskosten wordt bespaard. Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een speeltuin voor uw project of het ontwerpen van speeltoestellen op maat?  Neem dan vrijblijvend contact op. Wij gaan graag met u in gesprek.