Ontwerp & advies

Ontwerp van een speelplek

Kinderland speeltoestellen ontwerpt uitdagende speelplekken voor jong en oud. Alle leeftijden moeten kunnen spelen in de openbare ruimte. Dit gaat over fantaseren, beleven, ontdekken en tot rust komen.

De buitenruimte met bossages, heuvels en gras zijn uiterst geschikt voor het maken van een mooi speellandschap waarbij we dit altijd meenemen in ons ontwerp. Kinderland speeltoestellen probeert hierin vaak speelnatuur met speeltoestellen te combineren voor een uitdagende speelplek.

Geïnteresseerd in het ontwerpen van een speelplek? Bekijk onze mogelijkheden!

Het gehele proces van A tot Z

Wij zijn graag vanaf het begin betrokken om het gehele proces te kunnen begeleiden. Hierbij kun je denken aan
het inventariseren van de huidige situatie en een eerste gesprek met de huidige gebruikers. Het maken van het
ontwerp tot het begeleiden en uitvoeren van de speelplek. Wij adviseren u gedurende het gehele proces en doen dat ook nog eens milieuvriendelijk met Robinia speeltoestellen.

Voor de openbare ruimte hebben we een aantal aandachtspunten:

Een uitdagende speelplek heeft een mooie balans tussen speeltoestellen, natuurlijk spelen, open en dichte plekken. Hierdoor blijft een speelplek boeien en kunnen kinderen fantaseren en ontdekken. Wij helpen verschillende bedrijven, gemeenten en parken met het creëren van maatwerk speeltoestellen en speeloplossingen.

De expertise van Kinderlandspeeltoestellen


Wij ontwerpen graag de volgende projecten:

Ons idee bij het ontwerpen van een speelplek gaat verder dan puur het gezamenlijk realiseren van een project.
Zo wil Kinderland graag meedenken bij en ideeën aandragen voor uw speelplek. Bij interesse kunt u contact opnemen zodat wij gezamenlijk de ideale speelplek kunnen realiseren.