Houten speeltoestellen

Speeltoestellen van hout

Kinderland is al meer dan 25 jaar actief in de markt voor openbare speeltuinen en speeltoestellen. Duurzaamheid is voor ons belangrijk, wij werken altijd aan speeltoestellen die lang meegaan. Hout is verreweg het materiaal dat wij het meest gebruiken in onze toestellen. Wij maken voornamelijk gebruik van Robinia hout.

Milieuvriendelijke speelomgeving

Robinia hout is één van de meest milieuvriendelijke materialen voor de productie van speeltoestellen. Dit hardhout gaat lang mee en wordt gehaald uit hele duurzame bosgebieden. Zo gaan er geen bomen onnodig verloren. Ook heeft Robinia hout niet veel onderhoud nodig. Naast de zorg voor het milieu scheelt dit de afnemer ook een hoop kosten.

De houten speeltoestellen van Kinderland worden voor verschillende doelen gebruikt. Zo zijn er speeltoestellen speciaal gemaakt voor de lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkeling van ieder kind. Hierbij kunnen ook kinderen met een beperking barrière vrij spelen.

Houten speeltoestellen op maat

We zijn met Kinderland graag betrokken bij het hele proces van de speeltoestellen. Het ontwerp tot de realisatie van de toestellen, wij denken altijd mee. Door de tijd heen hebben we diverse projecten uitgewerkt. Deze zijn onder andere uitgevoerd voor:

De houten speeltoestellen maken we altijd op maat. Elk project past daarom precies bij uw wensen. Bent u ook benieuwd welke houten toestellen we voor u kunnen maken? Neem dan contact op via onderstaande knop.